Chemische reiniging, decontaminatie van raffinaderijen, reiniging van warmtewisselaars en vin-ventilatoren om de doorlooptijden te verkorten en de prestaties van cruciale installaties wereldwijd te herstellen.

ProDecon is een toonaangevende leverancier van kant-en-klare chemische reiniging, decontaminatie van raffinaderijen en pre-commissioning reinigingsdiensten. Onze strategie is erop gericht om aan de klantbehoefte te voldoen door bij het herstellen van de prestaties van activa, de processtroom en de efficiëntie van de warmteoverdracht op een veilige manier diensten van de hoogste kwaliteit te leveren.

ProDecon® Diensten

ProDecon is actief in drie kernactiviteiten: decontaminatie van raffinaderijen, chemische reiniging voor herstel van de warmteoverdracht en pre-commissioning reinigingsdiensten. Geen project is te groot of te klein. Wij zijn in staat om meerdere projecten uit te voeren ter ondersteuning van warmtewisselaars, boilers, distillatiekolommen, vin-ventilatoren en vaten om ervoor te zorgen dat systemen veilig kunnen worden betreden, schoon, droog en lekvrij zijn.

Wij werken in alle industriële sectoren en leveren gespecialiseerde mankracht, apparatuur en chemicaliën om via maatwerkoplossingen de betrouwbaarheid en efficiëntie van processen te verbeteren, om de meest complexe uitdagingen van onze klanten te ondersteunen en om de bedrijfscontinuïteit van onze klanten in het Verenigd Koninkrijk, Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië te garanderen.

Wij hebben uitgebreide ervaring in het leveren van chemische reinigingsoplossingen in een reeks industrieën, waaronder raffinage, gas, petrochemie, energie, farmaceutica en nog veel meer. Wij zijn ons bewust van de complexiteit van verschillende bedrijfsmiddelen en kunnen onze technische processen en chemicaliën aanpassen aan de specifieke eisen van uw project.

 

Om klanten toonaangevende oplossingen te kunnen bieden, hebben wij op maat gemaakte apparatuur ontwikkeld, geïnvesteerd in zeer ervaren technici en onze eigen chemicaliën ontwikkeld om elke klant in alle sectoren dé specialistische service te bieden die zij nodig hebben, veilig, binnen het budget en op tijd.

Petrochemisch en chemisch

Farmaceutisch

Procesindustrie

Ontmanteling

ProDecon® Sectoren

ProDecon® Specialistische chemicaliën

ProDecon heeft een serie internationaal geprezen producten ontwikkeld om te voldoen aan een reeks eisen voor de olie-, gas- en industriële sectoren. Vandaag de dag hebben wij ons gevestigd als een strategische partner voor belangrijke industrieën over de hele wereld.

Ons team heeft toonaangevende REACH-conforme chemicaliën ontwikkeld die kunnen worden toegepast op verschillende soorten apparatuur, metallurgie en vervuilende stoffen. Wij zijn vernieuwers op dit gebied en zijn chemicaliën blijven ontwikkelen om de oplossingen van de concurrentie te overtreffen.

 

Ons ervaren team zorgt voor een volledige dienstverlening met gespecialiseerde mankracht en apparatuur om de chemische toepassing met zorg uit te voeren, zodat de beste resultaten in de snelste tijd worden verkregen.

 

 

 

ProDecon ISO Certificates & Accreditations available on request

Process Decontamination Systems Ltd.

Unit 1 Alvaston Business Park, Nantwich, Cheshire

CW5 6PF  United Kingdom

Phone: +44 (0) 1270 446601

Email: sales@prodecon.com

www.prodecon.com

Safety | Quality | Schedule

SPECIALISTS IN:  HYDROCARBON DECONTAMINATION | CHEMICAL CLEANING | PFAS DECONTAMINATION | FIN FAN CLEANING | VAPOUR PHASE DECONTAMINATION | LIQUID PHASE DECONTAMINATION |  HEAT EXCHANGER CHEMICAL CLEANING | PRE-COMMISSIONING CLEANING | BOILER CHEMICAL CLEANING | UK | EUROPE | GLOBAL

ProDecon, Hydrocarbon, PFAS Decontamination
ProDecon, pre-commissioning meeting
ProDecon, Chemical Cleaning, Europe
ProDecon, Refinery Decontamination